Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ 9 ΕΩΣ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κατά τη διάρκεια του τετραημέρου 9 – 12 Ιουνίου διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών (ΟΠΕΝ) στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στην Θεσσαλονίκη. Η Ομάδας μας πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση με συμμετοχές σε έναν (1) μεγάλο  και εννέα (9) μικρούς τελικούς.

Στην Γενική βαθμολογία οι 4 αθλητές και η 1 αθλήτρια μας στο σύνολο, κατάφεραν να φέρουν την Ομάδα της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης στην 22η θέση με 49 βαθμούς σε σύνολο 56 ομάδων. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Ομάδας μας, που συμμετέχει με 5 αθλητές-ριες σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και συγκεντρώνει τόσους βαθμούς.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας Αρίων Ζιάμπρα (1 μεγάλος τελικός και 2 μικροί), Βασίλη Χασιώτη (2 μικροί τελικοί), Γεώργιο Πέκο (1 μικρός τελικός) και Βασίλη Καραγιαννάκη και την αθλήτρια μας Άννα Ζάμπρου (4 μικροί τελικοί) καθώς και στον τεχνικό σύμβουλο κο Μάρκο Μανταλούφα την προπονήτρια μας κα Μαρία Αμπατζίδου και την φυσιοθεραπεύτρια Μαρία Μιμίκου που σε μια πολύ ιδιαίτερη χρόνια, κράτησαν ψηλά το αγωνιστικό τμήμα του Συλλόγου με πολύ κόπο και σκληρή δουλειά.

 

 

Το Γραφείο Τύπου της Κ.Ε.Κ.