ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ME TΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΟ ΛΙΑΠΕΙΟ – ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Με θρησκευτική κατάνυξη και ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια στο Λιάπειο Κολυμβητήριο στα Κοίλα Κοζάνης.

Η Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης (Κ.Ε.Κ.), ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας Κοζάνης (Ο.Α.Π.Ν.) και η Τοπική Κοινότητα Κοίλων, με θρησκευτική κατάνυξη και ιδιαίτερη λαμπρότητα γιόρτασαν τα Άγια Θεοφάνεια στο Λιάπειο Κολυμβητήριο στα Κοίλα Κοζάνης.

Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στο νέο κολυμβητήριο του Λιαπείου ο αγιασμός των υδάτων παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ. της Κ.Ε.Κ., του αντιπροέδρου του Ο.Α.Π.Ν.κ. Ν. Πλεξίδα, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κοίλων κ. Μ. Μαγγιρίδη και παρουσία όλων των αθλητών του Συλλόγου καθώς και κόσμου.

Τιμώντας την παράδοση οι κολυμβητές – κολυμβήτριες της Κ.Ε.Κ. βούτηξαν στα νερά της θερμαινόμενης πισίνας για να «πιάσουν» τον Τίμιο Σταυρό, ενώ η τυχερή που «έπιασε» τον Σταυρό ήταν η κολυμβήτρια του Συλλόγου Άννα Ζάμπρου. 

Ευχόμαστε Υγεία, Φώτιση και Δύναμη προς όλους. Το 2019 να μας βρει με καλύτερες συνθήκες κολύμβησης και πολλές κολυμβητικές επιτυχίες.

Το Δ.Σ. Κ.Ε.Κ.

 

Αφήστε μια απάντηση