Η Κ.Ε. Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων 2016 στον Βόλο

Με ένδεκα κολυμβητές συμμετείχε η Κολυμβητική Ενωση Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παμπαίδων-Παγκορασίδων (13-14 ετών) που έγινε στο ανοιχτό Δημοτικό Κολυμβητήριο Βόλου από 14 έως 17 Ιουλίου 2016.

Οι νεαροί κολυμβητές της Κ.Ε. Κοζάνης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες καθώς η υπερβολική ζέστη δυσκόλεψε πάρα πολύ τις προσπάθειες όλων των αθλητών.

Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 1.000 κολυμβητές ηλικίας 13 και 14 ετών από όλη την Ελλάδα με τον συναγωνισμό να είναι ιδιαίτερα σκληρός ενώ σημειώθηκαν και κάποιες εντυπωσιακές επιδόσεις.

Ο Σάββας Πεχλιβανίδης (γεν. 2002) της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης κατάφερε να προκριθεί σε δύο τελικούς στην Κατηγορία Παμπαίδων-Α (14 ετών), στα 100μ Υπτιο όπου τερμάτισε 4ος με 1:04.88 και στα 50μ Υπτιο όπου τερμάτισε 7ος με 30.23.

Στους αγώνες συμμετείχαν με τα χρώματα της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης οι παρακάτω αθλητές:

  • Κατηγορία Παμπαίδων-Α (14 ετών): Σάββας Πεχλιβανίδης, Βασίλης Χασιώτης.
  • Κατηγορία Παγκορασίδων-Α (14 ετών): Στέλλα Διάφα, Σοφία Κυριακίδου, Μαρία Μπόμπορη, Ευαγγελία Τασιοπούλου.
  • Κατηγορία Παμπαίδων-Β (13 ετών): Θανάσης Γκούμας, Γιάννης Μπαντής, Γιάννης Παπαδόπουλος.
  • Κατηγορία Παγκορασίδων-Β (13 ετών): Κασσιανή Τσαλταμπασίδου, Ευαγγελία Τσανίδου.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης, ανά αθλητή:

KEKozanis Apotelesmata Panellinio PP-PK Volos 2016

Την αποστολή συνόδευσαν στον Βόλο οι τρεις προπονητές της Αγωνιστικής ομάδας της Κ.Ε. Κοζάνης Χρήστος Κεχαγιάς, Πέρη Πάντζιου και Χάρης Παπαγιάννης καθώς κι ο πρόεδρος του συλλόγου Χάρης Ευθυμιάδης.

Η Κολυμβητική Ενωση Κοζάνης συγχαίρει τα παιδιά και τους προπονητές τους για την προσπάθεια τους όλη τη σαιζόν και τους εύχεται καλό καλοκαίρι.

Η κολυμβητική σαιζόν θα ολοκληρωθεί αυτήν την εβδομάδα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων-Εφήβων-Νεανίδων που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη από 21 έως 24 Ιουλίου 2016.

Η Κολυμβητική Ενωση Κοζάνης θα συμμετάσχει με 19 κολυμβητές.

Αφήστε μια απάντηση