ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΥΦΑΣ : ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ για τις ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Μανταλούφας Μάρκος Τεχνικός Σύμβουλος Κολύμβησης  Κολυμβητική Ένωση Κοζάνη    ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ  για τις ΔΙΑΚΟΠΕΣ  Οι διακοπές όπως όλοι γνωρίζουμε,  είναι απαραίτητες για την σωματική και την ψυχική μας υγεία. Ανανεώνουν το ενδιαφέρον και την απόδοσή μας και στον αθλητισμό. Ειδικά τότε οι αθλητές μπορείτε να οργανώσετε σωστά και αποδοτικά τον πολύ… Περισσότερα“ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΥΦΑΣ : ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ για τις ΔΙΑΚΟΠΕΣ”

Η Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της Αγωνιστικής ομάδας, για την περίοδο 2017 – 2018, με τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων, που έγινε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης. Η ομάδα της Κ Ε Κοζάνης με προπονητή τον Δημήτρη Ξυνάδα, συμμετείχε με 7 αθλητές και… Περισσότερα“Η Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων”

Η ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΜΑΝΤΑΛΟΥΦΑ !!!

Στην Κοζάνη βρέθηκε, τη Δευτέρα, ο γνωστός προπονητής Μάρκος Μανταλούφας. Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της πρωταθλήτριας 2018, στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, Νίκης Βόλου, που διατηρεί οικογενειακή φιλία με μέλος της Διοίκησης, περιηγήθηκε στις κολυμβητικές εγκαταστάσεις της πόλης (ΔΑΚ και Λιάπειο) και ακολούθησε συνάντηση με το ΔΣ. Από… Περισσότερα“Η ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΜΑΝΤΑΛΟΥΦΑ !!!”

Ενα χάλκινο μετάλλιο η Κολυμβητική Ενωση Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων 2018

Την συμμετοχή σε τέσσερις τελικούς, με συγκομιδή ένα χάλκινο μετάλλιο, πέτυχαν οι Παμπαίδες και οι Παγκορασίδες της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων 2018 που έγινε στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Βόλου από 12 έως 15 Ιουλίου 2018. Η ομάδα της Κ.Ε. Κοζάνης, με προπονητή τον Δημήτρη Ξυνάδα, συμμετείχε στους… Περισσότερα“Ενα χάλκινο μετάλλιο η Κολυμβητική Ενωση Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων 2018”

Η νέα διοίκηση της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης 2018-2021

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης μετά τις εκλογές του συλλόγου που έγιναν την Τετάρτη 27-6-2018. Το νέο Δ.Σ. έχει έξι νέα πρόσωπα ενώ τρεις παρέμειναν από το απερχόμενο Δ.Σ. Μετά την κατανομή αξιωμάτων που έγινε στην πρώτη συνεδρίαση στις 2-7-2018 το νέο εννεαμελές… Περισσότερα“Η νέα διοίκηση της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης 2018-2021”

Τρία μετάλλια η Κ.Ε. Κοζάνης στους Πανελλήνιους Προαγωνιστικών 2018

Με τρία μετάλλια επέστρεψαν οι τέσσερεις κολυμβητές της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης που πήραν μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες Προαγωνιστικών που έγιναν στην Αθήνα από 22 έως 24 Ιουνίου 2018. Οι Πανελλήνιοι Αγώνες Προαγωνιστικών 2018 έγιναν σε διαφορετικά κολυμβητήρια, στο Χαϊδάρι για τους αθλητές 9-10 ετών (γεν. 2009 και 2008) και στο… Περισσότερα“Τρία μετάλλια η Κ.Ε. Κοζάνης στους Πανελλήνιους Προαγωνιστικών 2018”

22 μετάλλια η Κολυμβητική Ενωση Κοζάνης στο Θερινούς Αγώνες Προαγωνιστικών 2018

22 μετάλλια (7 χρυσά, 8 αργυρά και 7 χάλκινα) ήταν ο απολογισμός της Προαγωνιστικής ομάδας της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης στους Θερινούς Αγώνες Προαγωνιστικών ΚεντροΔυτικής Μακεδονίας 2018 που έγιναν στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης από 8 έως 10 Ιουνίου 2018. Στον τελευταίο και πιο σημαντικό αγώνα της σαιζόν οι νεαροί κολυμβητές και… Περισσότερα“22 μετάλλια η Κολυμβητική Ενωση Κοζάνης στο Θερινούς Αγώνες Προαγωνιστικών 2018”

Με επιτυχία έγινε η Ημερίδα Ακαδημιών Κολύμβησης της Κ.Ε. Κοζάνης στις 20-5-2018

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή 20-5-2018 η ημερίδα Ακαδημιών κολύμβησης που διοργάνωσε η Κολυμβητική Ενωση Κοζάνης. Στην ημερίδα πήραν μέρος, εκτός από την Κολυμβητική Ενωση Κοζάνης, τα Δελφίνια Πτολεμαϊδας, η Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσας και ο Ομιλος Φίλων Θαλάσσης Θεσσαλονίκης. Το κολυμβητήριο Κοζάνης γέμισε από νεαρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες καθώς… Περισσότερα“Με επιτυχία έγινε η Ημερίδα Ακαδημιών Κολύμβησης της Κ.Ε. Κοζάνης στις 20-5-2018”

6 μετάλλια η Κ.Ε. Κοζάνης στο Talent Cup 2018 στο Σαντάνσκι

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η πενταμελής αποστολή της Αγωνιστικής ομάδας της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης από το Σαντάνσκι της Βουλγαρίας όπου πήρε μέρος στο Talent Cup (“Κύπελλο Ταλέντων”) από 11 έως 13 Μαϊου 2018. Τους αγώνες διοργάνωσε η τοπική κολυμβητική ομάδα Spartak σε ανοιχτή πισίνα 50μ, με την συμμετοχή πολλών Βούλγαρων… Περισσότερα“6 μετάλλια η Κ.Ε. Κοζάνης στο Talent Cup 2018 στο Σαντάνσκι”