Πολύ καλή παρουσία των αθλητών και αθλητριών της Κ.Ε.Κ. στους αγώνες που διοργάνωσε η Αθλητική Ακαδημία Αστέρια στην Θεσσαλονίκη (ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ). Σημαντική παρουσία της αθλήτριας μας Αριάδνη Δαβιδοπούλου με την ισοφάριση της καλύτερης επίδοσης όλων των εποχών στα 50 μ. Ύπτιο.

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες προαγωνιστικών και mini κατηγοριών με την επωνυμία ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2024 στο Θεσσαλονίκη που διοργάνωσε η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ.
Πρωταγωνιστές σύλλογοι ήταν ο ΑΤΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με τα περισσότερα χρυσά μετάλλια 22 (σύνολο 42), ο ΠΑΟΚ με τα περισσότερα συνολικά μετάλλια 55 (15 χρυσά), και ο διοργανωτής σύλλογος ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ με συνολικά μετάλλια 42 (16 χρυσά).
Η πιο σημαντική παρουσία από πλευράς επιδόσεων ήταν η παρουσία της αθλήτριας ΔΑΒΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ της Κ.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ που κατέρριψε 3 ρεκόρ αγώνων στα ισάριθμα αγωνίσματα του υπτίου που έλαβε μέρος. Μάλιστα στα 50 ύπτιο με το 32:69 ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην κατηγορία Κορίτσια 12 ετών που ανήκει στην ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ από τις 28/6/2009.
Στα 100 ύπτιο πέτυχε την 2η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών.