Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ «37αΝΙΟΒΕΙΑ 2019» ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης (Κ.Ε.Κ.) πήρε μέρος με στους  Αγώνες «37αΝΙΟΒΕΙΑ 2019» που διοργανώθηκαν το Σάββατο 20Απριλίου και την Κυριακή 21 Απριλίου στο κολυμβητήριο του Ποσειδωνίου.

 

Στους αγώνες συμμετείχαν 61 Ομάδεςμεπερίπου 700 κολυμβητές-κολυμβήτριες.

Η Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης συμμετείχε με 10 αθλητές-τριες.

Οι αθλητές- τριεςτης Κ.Ε.Κ. που συμμετείχαν στους αγώνες πέτυχαν καλούς χρόνους και πήραν εμπειρίες από έναν πραγματικά ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα με συμμετοχές και αθλητών από ξένες χώρες.

 

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και αθλήτριες της Κ.Ε.Κ. καθώς και τον προπονητή της ομάδα κ. Χρήστο Κεχαγιά και τον Τεχνικό Σύμβουλο κ. Μάρκο Μανταλούφαγια την πολύ καλή δουλειά που προσφέρουνόλο αυτό το διάστημα στην αγωνιστική Ομάδα.

Το διάστημα από Κυριακή 21 Απριλίου μέχρι Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου αθλητές και αθλήτριες της Κ.Ε.Κ. βρίσκονται στην Χίο παρακολουθώντας ένα CAMP κολύμβησης με την καθοδήγηση του κ. Μάρκου Μανταλούφα.

 

Στους αγώνες συμμετείχαν οι παρακάτω κολυμβητές – κολυμβήτριες:

Αμαξοπούλου Μαρία, Ζάμπρου Άννα, ΖιάμπραςΑρίων, Καζάνας Γεώργιος, Καραγιαννάκης Βασίλειος, Μπαντής Ιωάννης, Παρασκευά Χριστίνα, Πέκος Γεώργιος, Τσαταλμπασίδου Κασσιανή, Χατζηγεωργιάδης Φώτιος.

 

 

 

Η Ανάσταση του Κυρίου που σε λίγες ημέρες έρχεται να χαρίζει σε όλους ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!

 

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!

 

Για το Δ.Σ. της Κ.Ε.Κ.

Αφήστε μια απάντηση