ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΜΑΣ

Αγαπημένοι μας αθλητές

Έχουν περάσει ήδη δύο μήνες ενός παρατεταμένου όπως διαφαίνεται lockdown. Το διάστημα που θα  βρεθείτε εκτός πισίνας, δυστυχώς, προβλέπεται πάρα πολύ μεγάλο. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε ότι είστε αθλητές.

Είστε αυτοί,  οι κολυμβητές της προαγωνιστικής , που πέρυσι τέτοιο καιρό φέρατε την ΚΕΚ, για πρώτη φορά, στην πρώτη θέση στους αγώνες των Ιωαννίνων και της Πτολεμαΐδας και δουλεύατε σκληρά προετοιμαζόμενοι για το Χειμερινό Πρωτάθλημα.

Είστε εσείς, οι κολυμβητές της αγωνιστικής, που κατακτούσατε το ένα μετά το άλλο τα όρια με σκοπό την διάκριση στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα σας.

Δεν κάνατε πίσω ποτέ, δεν σας λύγισαν οι ατυχίες, οι ασθένειες και οι τραυματισμοί, δεν διαμαρτυρηθήκατε για τις σκληρές προπονήσεις, τα πρωινά ξυπνήματα, τις δύσκολες συνθήκες. Ήσασταν πάντα εκεί, όλα αυτά τα χρόνια, γιατί είστε ΑΘΛΗΤΕΣ.

Σήμερα λοιπόν, σε μια πολύ πιο δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία για  τον υγρό στίβο, καλείστε να αποδείξετε ακόμη μια φορά από «τι μέταλλο» είστε φτιαγμένοι. Θα χρειαστεί να ανατρέξετε σε όλα όσα έχετε πετύχει, όλα όσα έχετε στερηθεί και όλα όσα έχετε ονειρευτεί για να θυμηθείτε ποιοι πραγματικά είστε και πόσο μακριά θέλετε να πάτε.

Στον αθλητισμό και γενικότερα στη ζωή δεν υπάρχουν μυστικές συνταγές, μόνο διαρκής πνευματική και σωματική προετοιμασία.

Σας καλούμε αυτή τη φορά, να δείξετε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να καταβάλετε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, ώστε όταν ξαναβρεθούμε στην πισίνα να είστε όσο το δυνατότερο πιο έτοιμοι για να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις. Χρειάζεται η μεγαλύτερη δυνατή συνέπεια στις τηλεδιασκέψεις για γυμναστική και ιδιαίτερη προσπάθεια στην ατομική, εξωτερική εκγύμναση. Θέλουμε και πάλι να πετάξετε ψηλά !!!

Σας υπενθυμίζουμε τα πρόγραμμα τηλεδιασκέψεων :

Προαγωνιστική:ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 18:00-19:15, ΣΑΒΒΑΤΟ 12:30 – 13:45

Αγωνιστική: ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19:30 – 21:00, ΣΑΒΒΑΤΟ 17:00  – 19:00

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ