Μήνυμα Απερχόμενου Προέδρου ΔΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κοζάνης

Τ.Κ.: 50132,  Κοζάνη                           

                                                                                                                                            ΚΟΖΑΝΗ,  28/06/2021

Φίλοι της ΚΕΚ,

Είχα την τιμή για τρία χρόνια να βρίσκομαι στο τιμόνι του μοναδικού σωματείου κολύμβησης της πόλης μας, της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης.

Ήρθε η στιγμή να κλείσω αυτόν τον κύκλο. Θέλω να ευχαριστήσω σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε και πάνω από όλα για την ανιδιοτελή του υποστήριξη.

Δεν είναι εύκολο να αφήνεις ένα σύνολο πολύ ξεχωριστών ανθρώπων, προπονητών, κολυμβητών, συναδέλφων, φίλων με τους οποίους μοιράζεσαι τόσες πολλές εμπειρίες.

Για μένα προσωπικά ήταν μία διαρκής προσπάθεια εντός και εκτός ορίων, μια διαδρομή γνώσης και ζωής με πολλές χαρές και ευτυχώς ελάχιστες πίκρες. Δεν πέρασε ούτε μία μέρα, χωρίς να σκέφτομαι πόσο τυχερός υπήρξα να υπηρετώ αυτόν τον σύλλογο.

Προς όλους τους κολυμβητές: Η δική σας προσπάθεια κράτησε αμείωτη την αφοσίωση και το πάθος μου. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, που στηρίξατε το σύλλογο. Προπονηθήκατε, ευτυχώς λίγες φορές, με αντίξοες συνθήκες, ξυπνήσατε για πρωινές προπονήσεις 5:30 το πρωί, χάσατε αργίες, Κυριακές και ώρες χαλάρωσης. Θυσιάσατε πολλά. Χαίρομαι που οι κόποι σας αποδίδουν.

Προς όλους τους προπονητές: Ήταν τιμή, να βρεθούν οι δρόμοι μας με τον Μάρκο Μανταλούφα, που μοιράστηκε μαζί μας ένα μικρό κομμάτι από τα 30 χρόνια εμπειριών του. Ελπίζω να συνεχίσει την συμπόρευσή του με την ΚΕΚ και να την οδηγήσει ακόμα πιο ψηλά. Ευχαριστώ την Μαρία Αμπατζίδου για την αφοσίωση και στήριξη της στην αγωνιστική και προαγωνιστική ομάδα. Οι επιτυχίες φέρουν και το δικό της όνομα. Εύχομαι στους υποσχόμενους Ραφαηλία Χοροζίδου, Δαβιδοπούλου Στέλλα και Μητσαργιώτη Θωμά να δείξουν υπομονή, ζήλο και να είναι σίγουροι ότι  το έργο τους θα τους ανταμείψει γρηγορότερα από όσο νομίζουν.

Για τον προπονητή του πόλο Σάββα Αραμπατζίδη υπάρχει μόνο μια λέξη: σεβασμός. Υπόδειγμα προπονητή.

 Ευχαριστώ  επίσης όλους τους  προπονητές που στήριξαν την προσπάθεια των κολυμβητών αυτή την τριετία: Τον Χρήστο Κεχαγιά (πιστό στρατιώτη της κολύμβησης), τον Μάρκο Τσιτσέλη, τους Δημήτρη και Σπύρο Διάφα, τον Παναγιώτη Πουλκίδη, τον Γιώργο Παρασκευά την Ευτέρπη Παπάζογλου και τον Γίώργο Γκιάτα (water polo).

Τέλος, ευχαριστώ το σύνολο των ανθρώπων που υπηρέτησαν υποστηρικτικά  το σύλλογο (γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, γυμναστές  και φυσικά την κυρία Ελένη).

Η ποιότητα του συλλόγου είναι τέτοια, που μπορεί να ξεπερνά κάθε εμπόδιο και να αντιμετωπίζει τις συνεχιζόμενες  αθλητικές προκλήσεις. Καλή επιτυχία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Σας ευχαριστώ.

 

Καζάνας Σταύρος

Πρόεδρος ΔΣ περιόδου 2/7/2018 – 28/6/2021