Η ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΥΣ 10ους ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Με 55 μετάλλια (18 χρυσά, 24 αργυρά και 13 χάλκινα) επέστρεψε η Προαγωνιστική ομάδα της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης (Κ.Ε.Κ.) από τους 10ους ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ που πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας το Σαββατοκύριακο15 και 16 Δεκεμβρίου 2018.

Στους αγώνες συμμετείχαν 11 oμάδες με συνολικά 210 κολυμβητές-κολυμβήτριες ηλικίας 9 έως 12 ετών.

Η Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης συμμετείχε με 34 αθλητές όλων των προαγωνιστικών κατηγοριών (9 έως 12 ετών)που πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση.

Οι αθλητές της Κ.Ε.Κ. διακρίθηκαν σε όλα σχεδόν τα αγωνίσματα και συγκέντρωσαν 55 μετάλλια (18 χρυσά – 24 αργυρά – 13 χάλκινα).

Στα ατομικά αγωνίσματα οι αθλητές της Κ.Ε.Κ. πήραν 16 χρυσά, 15 αργυρά και 11 χάλκινα μετάλλια.

Στα ομαδικά αθλήματα οι αθλητές μας κατέκτησαν 2 χρυσά, 9 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην προαγωνιστική ομάδα της Κ.Ε.Κ. με προπονητές τους: κ. Μάριο Τσιτσέλη και τον κ. Σπύρο Διάφα, υπό την καθοδήγηση του κ. Μάρκου Μανταλούφα άρχισε να δίνει τους καρπούς της.

Στις ηλικίες των 9 έως 12 ετών, σημασία έχει η συμμετοχή στους αγώνες, η απόκτηση εμπειριών, ηκαλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας και μέσα από τις προπονήσεις και την αγάπη για τον αθλητισμό θα έλθουν και οι επιτυχίες.

Το Δ.Σ. της Κ.ΕΚ. αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί όλους τους αθλητές και αθλήτριες της ομάδας για την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν.

Συγχαρητήρια στους προπονητές και στους γονείς των παιδιών (που κάνουν έναν τιτάνιο αγώνα καθημερινά).

Η καθημερινή προσπάθεια συνεχίζεται, προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την μετακίνηση της Ομάδας στο νέο κολυμβητήριο στα Κοίλα Κοζάνης, που δυστυχώς δεν ήταν έτοιμο να λειτουργήσει με κανονικούς ρυθμούς, σύμφωνα με όσα αρμόζουν σε όλους αυτούς τους αθλητές και αθλήτριες που καθημερινά δίνουν μεγάλο μέρος της ενέργειας τους μέσα στην πισίνα.

Σε πείσμα όσων πιστεύουν ότι θα τα παρατήσουμε, συνεχίζουμε ενωμένοι και με μεγαλύτερο ζήλο για να φέρουμε το κολυμβητήριο σε κανονικούς ρυθμούς και να πετύχουμε στον στόχο μας για περισσότερα παιδιά στην πισίνα και περισσότερους αθλητές μας στα βάθρα των επιτυχιών.

Οι επιτυχίες έρχονται με συστηματική δουλειά υπομονή και επιμονή.

Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά από 15:30-20:00 στο Λιάπειο Κολυμβητήριο που βρίσκεται στα Κοίλα Κοζάνης.

Τηλέφωνο επικοινωνία: 24610 29995, η ιστοσελίδα μας: https://www.kekozanis.gr,

ακολουθήστε μας στο Facebook:https://www.facebook.com/groups/KolymvitikiEnosiKozanis/

Από το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση