Δεν τα κατάφερε η ανδρική ομάδα πόλο της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης στην τελική φάση της Γ’ Εθνικής

Δελτίο Τύπου 2-8-2015

Με τέσσερεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια ολοκλήρωσε την συμμετοχή της στην τελική φάση της Γ’ Εθνικής 2014-15 η ανδρική ομάδα πόλο της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης.

Η τελική φάση της Γ’ Εθνικής έγινε στο κολυμβητήριο Αμαρουσίου Αθηνών από 30 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου 2015 με την συμμετοχή εννέα ομάδων, χωρισμένων σε δύο ομίλους.

Η δέκατη ομάδα που προκρίθηκε στην τελική φάση, ο Σ.Α.Π.Κ. Νεάπολης, δεν προσήλθε να αγωνιστεί στον Β’ Ομιλο.

Οι δύο πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου πήραν το εισιτήριο της ανόδου στην Β’ Εθνική για την ερχόμενη σαιζόν 2015-16.

Η Κ.Ε. Κοζάνης συμμετείχε στον Α’ Ομιλο της τελικής φάσης.

Το πρωί της Παρασκευής 31-7-2015 η Κ.Ε. Κοζάνης ηττήθηκε από την Τρίαινα Βούλας με σκορ 6-14 ενώ το απόγευμα ηττήθηκε από τον Κ.Ο. Ξάνθης με 5-12.

Το Σάββατο 1-8-2015 το πρωί η Κ.Ε. Κοζάνης ηττήθηκε από τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης με 3-7 ενώ το απόγευμα η ομάδα της Κοζάνης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με ήττα από τον Ν.Ο. Σύρου με 6-7.

Την άνοδο στη Β’ Εθνική 2015-16 κέρδισαν η Τρίαινα Βούλας και τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης από τον Α’ Ομιλο.

Από τον Β’ Ομιλο τις πρώτες δύο προνομιούχες θέσεις πήραν ο Π.Ε.Κ.Ε.Βροντάδου και ο Τρίτων Αμαρουσίου.

Κ.Ε. Κοζάνης Πόλο Άνδρες Ιούλιος 2015

Κ.Ε. Κοζάνης Πόλο Άνδρες Ιούλιος 2015

Αφήστε μια απάντηση