Η Ματίνα Ευθυμιάδου πρώτη αθλήτρια Τεχνικής Κολύμβησης της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης

Η 15χρονη Ματίνα Ευθυμιάδου έγινε η πρώτη αθλήτρια της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης που αγωνίστηκε σε επίσημους αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης (Finswimming).

Η Τεχνική Κολύμβηση είναι ένα νέο σχετικά άθλημα, στο οποίο οι αθλητές αφού προσαρμόσουν πτερύγια στα πόδια τους, έχουν τεντωμένα τα χέρια τους πάνω από το κεφάλι ώστε να πετύχουν υψηλές ταχύτητες κατά την κολύμβησή τους.

Η Ματίνα Ευθυμιάδου (γεν. 2001) αγωνίστηκε στην ημερίδα ορίων που έγινε στην Λάρισα στις 6 Δεκεμβρίου 2015 στα 50μ Επιφάνειας σημειώνοντας χρόνο 26.69, στα 100μ Επιφάνειας με 58.34 και στα 200μ Επιφάνειας με 2:07.60.

Και οι τρεις επιδόσεις αποτελούν όρια για την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης 2016 στην Κατηγορία Κορασίδων.

Η Ματίνα Ευθυμιάδου προπονείται με την ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης των Δελφινιών Πτολεμαΐδας καθώς προς το παρόν είναι η μοναδική αθλήτρια στην Κοζάνη που ασχολείται ενεργά με το άθλημα.

Το Δ.Σ. της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης ευχαριστεί τα Δελφίνια Πτολεμαϊδας και τον προπονητή τους Δημήτρη Καραγιάννη για τις διευκολύνσεις που προσφέρουν στην αθλήτρια της Κ.Ε. Κοζάνης.

2015-16 Ματίνα Ευθυμιάδου

2015-16 Ματίνα Ευθυμιάδου

Αφήστε μια απάντηση