Με επιτυχία έγινε ο χορός της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης

Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο ετήσιος χορός της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης το Σάββατο 16-1-2016 στο Event Plaza στα Πετρανά Κοζάνης.

Η Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης διανύει τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας της και είναι ο μοναδικός σύλλογος κολύμβησης και πόλο στην Κοζάνη καθώς προήλθε από την συνένωση των Ποσειδώνα, Αλμπατρος, Ατλα και το τμήμα κολύμβησης του Εθνικού Κοζάνης.

Παρουσία πολλών παιδιών-αθλητών της ομάδας, των γονέων τους και αρκετών φίλων ο σύλλογος έκοψε την βασιλόπιτα του, αναγνώρισε τις επιτυχίες της περασμένης χρονιάς και διασκέδασε μέχρι αργά παρά την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή μας το ίδιο βράδυ.

Η εκδήλωση άρχισε με τον πρόεδρο του συλλόγου Χάρη Ευθυμιάδη που έκοψε την βασιλόπιτα, με το φλουρί να πέφτει στον 12χρονο Δημήτρη Σαμαρά, αθλητή του πόλο.

Στη συνέχεια ακολούθησαν βραβεύσεις για την περυσινή σαιζόν 2014-15.

Πρώτοι βραβεύθηκαν οι προπονητές της Αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης Χρήστος Κεχαγιάς, Χάρης Παπαγιάννης και Μάριος Τσιτσέλης για τις επιτυχίες των αθλητών τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών 2015.

Ως αθλήτρια της χρονιάς βραβεύθηκε η 15χονη Γεωργία Παπαγιάννη που εκτός από τα τρία μετάλλια που κατέκτησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2015 στην κατηγορία Παγκορασίδων-Α συμμετείχε και σε δύο αγώνες της Εθνικής Ελλάδας.

Στην συνέχεια βραβεύθηκαν οι κολυμβητές της αγωνιστικής Σάββας Πεχλιβανίδης και Κωνσταντίνος Παπουτσής για τα μετάλλια που κατέκτησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών 2015.

Επίσης βραβεύθηκαν οι κολυμβητές Θωμαή Ζιώγα, Στέλιος Καρανάτσιος, Δέσποινα Μαυροματίδου, Φρειδερίκη Παπαγιάννη, Αντώνης Τσαγγαδούρας, Νίκος Τσιώρας και Γιάννης Χασιώτης για την συμμετοχή τους σε τελικούς αγωνισμάτων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών 2015 καθώς και ο κολυμβητής Θόδωρος Ρουσόπουλος για την κατάκτηση της 2ης θέσης στα 200μ Υπτιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων 2015.

Oι βραβεύσεις της κολύμβησης τελείωσαν με την απονομή αναμνηστικών σε όλους τους αθλητές της Αγωνιστικής ομάδας που προκρίθηκαν και συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών 2015.

Οι βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν με τον προπονητή του πόλο Σάββα Αραμπατζίδη για την συμμετοχή της ανδρικής ομάδας πόλο στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής καθώς και για τις επιτυχίες των παιδικών τμημάτων πόλο της Κ.Ε. Κοζάνης στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα.

Μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε γλέντι με πολύ χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με όλους τους συμμετέχοντες να φεύγουν ευχαριστημένοι από την εκδήλωση, δίνοντας ραντεβού για του χρόνου.

[wpdevart_youtube]eHCXaf926a0[/wpdevart_youtube]

Αφήστε μια απάντηση